Brugerdiskussion:DBS

Fra SPJDRpedia

Hej DBS, og hjerteligt velkommen hertil. Dejligt at du allerede er i gang med at lægge materiale op på SPJDRpedia. Det er en lang, flot og fyldestgørende artikel du har skrevet om Danske Baptisters Spejderkorps.

Artikler på SPJDRpedia er i håndbogs-format og skal forsøge at holde sig objektive. Derfor bør fortællestilen i artiklen nok omskrives fra "Vi" til "Danske Baptisters Spejderkorps". Det kan andre naturligvis ordne, så jeg nævner det blot til en anden gang.

Vi kan også se at du har lagt to billeder op: Fil:Baptistspejderme_historie.jpg og Fil:DBS_korpsmaerke.jpg. Det er rigtig godt med billeder, men vi er nødsaget til at være ret strikse omkring copyright, og derfor er det nødvendigt at du sandsynliggør at du har rettighederne til at lægge billederne op. På logoet har jeg indsat en standard copyright-beskrivelse, men på det gamle foto, er det nødvendigt med dokumentation af copyright (ellers må vi fjerne billedet igen). Spørg endeligt hvis du har brug for hjælp, eller du gerne vil have noget uddybet. Vi er her for at hjælpe. På vegne af SPJDRpedias redaktion, Kim (diskussion).