Hjælp:Artikeludvidelse

Fra SPJDRpedia

Inden du udvider en allerede eksisterende artikel er det vigtigt, at du forsøger at imødegå de tanker som artiklens tidligere forfattere har gjort sig om emnet. Læs gerne diskussionssiden, der hører til artiklen, for at forstå de overvejelser andre allerede har gjort.

Når du retter forkerte oplysninger

Finder du oplysninger der er direkte forkerte, bør du udover en eventuel ændring også argumentere for ændringen i et indlæg på sidens diskussionsside. Har du foretaget andre markante ændringer i artiklen, er det ligeledes vigtigt at de begrundes på diskussionssiden. Afslut dit indlæg med fire tilde-tegn (~~~~) for at underskrive med dit brugernavn og et tidsstempel.

Slet i mindst muligt omfang andres bidrag. Omformulerer du tekststykker, er det vigtigt at den oprindelige mening så vidt muligt bevares.

Wiki-syntaks

Alle artikler på SPJDRpedia er skrevet i en forsimplet wiki-syntaks. Du kan lære meget mere om wiki-syntaks ved at besøge Meta:Wikitekst.

Fortryder du senere en ændring kan du rulle artiklen tilbage ved at besøge sidens historik, og trykke "rul tilbage" eller "fjern redigering" ud for dit bidrag.