Ludvids Kærligheds Basun

Fra SPJDRpedia
(Omdirigeret fra Ludvids Kærlighedsbasun)
De første to diciple fra Ludwid på Spejderfestival 2011

Ludwids Kærligheds Basun (LKB) er et kærligheds projekt, der første gang blev afholdt på Spejderfestival 2011. LKB er for alle som er vilde med kærlighed. Om det er kærlighed til hinanden eller kærlighed til en god sofa, så er LKB stedet for international kærlighed. Ludwids lækre disciple sørger for sjov og hyggelige kærlighedsaktiviteter til at lysne din dag! Ludwids Kærligheds Basun lukker aldrig ned for kærlighed - love is always in the air. LKB deler kærlighed ud på alle tænkelige måder, så alle kan gå derfra med en god portion LOVE. Om du er til speeddating, blind-dating, måneskinstur eller bare en snoozer i sofaen - Ludwid har det hele!

Det er love pep

Man behøver ikke at have været på mange lejre, for at vide at det ikke kun er de enorme raftekonstruktioner, man tænker tilbage på, når man vender hjem. Nej, kærligheden og det sociale vejer oftest langt tungere i de kære minder. Ludwid planlægger eller skaber ikke LOVE, men han skaber rammen for det. Med speeddating, scoreskoler og kyssebænke rundt i verden agter Ludwid at bringe kærligheden og sommerflirten til live.

Ludwid

Ludwid var en person fyldt med kærlighed. Han var en guru inden for kærligheden og satte himmel og hav i bevægelse for få den til at vokse. Uden ham havde kærligheden ikke været stor, og selvom Ludwid ikke længere er iblandt os, lever han videre i kærligheden og i sine disciple. Ludwids disciple følger hans tanker og skrifter og bruger disse midler til fortsat at sprede kærlighed iblandt os. De er budbringerne, der videregiver det Ludwid lærte og nedskrev. Han skrev en bog "Ludwids Kærligheds Bibel" som der kun findes ét eksemplar af. Han havde også sin egen basun, som var lavet af kærlighed (deraf navnet). Hver gang Ludwid truttede i den, kom nok den søde kærlighed ud af den. Basunen befinder sig pt. et hemmeligt sted, som kun få af hans disciple kender til.

Aktiviteter

LKB er især kendt for sin populære speeddating, som altid er en stor succes. Speeddating er stedet, hvor mange unge lærer at snakke med det modsatte køn i gode omgivelser.

Andre aktiviteter:

  • Blomsten og Bien
  • Dagens Spejder
  • Scoreskolen
  • Måneskinsture

Facebook

Ludwids Kærligheds Basuns facebooksite.