Fil:Trangia DDS Stormkøkken final.pdf

Fra SPJDRpedia
Skift til: Navigation, Søgning
Trangia_DDS_Stormkøkken_final.pdf(Filstørrelse: 229 KB, MIME-Type: application/pdf)

Beskrivelse

Stormkøkken - Trangia

Et stormkøkken er et rigtig godt arbejdsredskab for spejdere, specielt når de begynder at tage ud på overnatningsture, hvor der ikke nødvendigvis er en bålplads i nærheden.

Spejderfærdigheder er en vigtig del af spejderarbejdet. Nogle færdigheder er gode at have i sin dagligdag. Det er for eksempel rart at kunne lave knob der holder, eller godt at kunne grundlæggende førstehjælp. Andre færdigheder knytter sig til de særlige aktiviteter vi laver som spejdere.

Under alle omstændigheder er færdigheder noget helt konkret man får ud af at være spejder. Et færdighedsmærke er et symbol på at man har gennemført forløb der har givet en nogle konkrete færdigheder.

Spejdere der har arbejdet med færdighedsmærket stormkøkken kan følgende: 1. Kender til stormkøkkenets enkelte dele og hvordan de fungerer 2. Kan samle og skille et stormkøkken 3. Kender til sikkerhed omkring et stormkøkken 4. Kan betjene et stormkøkken sikkert, herunder rengøre og vedligeholde

Stormkøkken_final.pdf

Licensering

Materialet er produceret af Det Danske Spejderkorps.

Ifølge dds.dk er al materiale udgivet under en Creative Commons licens der kun tillader ikke-kommerciel brug.

Creative Commons License
Creative Commons Navngivelse ikonCreative Commons Non Commercial ikonCreative Commons Share Alike ikon
Denne fil er licenseret under Creative Commons Navngivelse/Ikke-kommerciel/Del på samme vilkår 3.0-licensen

Kort forklaret: Du må frit kopiere og ændre filen i ikke-kommericielle sammenhænge så længe du krediterer dens rettighedshavere.

Note: Denne licens er ikke gyldig såfremt, der ikke angives en begrundelse for, at billedet er licenseret under Creative Commons!

Filhistorik

Klik på en dato/tid for at se den version af filen.

Dato/tidDimensionerBrugerKommentar
nuværende26. aug 2015, 20:04 (229 KB)Mkorkild (diskussion | bidrag)=Stormkøkken Et stormkøkken er et rigtig godt arbejdsredskab for spejdere, specielt når de begynder at tage ud på overnatningsture, hvor der ikke nødvendigvis er en bålplads i nærheden. Introduktion til færdighedsmærker Spejderfærdigheder e...
  • Du kan ikke overskrive denne fil.

Den følgende side henviser til denne fil:

Personlige værktøjer
Navnerum

Varianter
Handlinger
Navigation
Værktøjer