DM i Spejder 2010

Fra SPJDRpedia
Skift til: Navigation, Søgning

DM i Spejder har været afholdt godt hvert andet år siden 1927, men konkurrencens form og disciplinerne der dystes i, har ændret sig med tiden. Deltagerne mødte ved turneringen i 2010 en række udfordringer undervejs, og er blevet bedømt i kategorier som orientering, førstehjælp, kommunikation, madlavning, sejlads, teknik, ”klar dig selv” samt mange flere.

Indholdsfortegnelse

Temaramme

Konkurrencerne var spundet ind i en temaramme som hed '"The Sleeping Heroes" - en billedserie af sovende helte. Billedserien viste sig at vise vejen til Holger Danskes skjulte grav. Finalen udspillede sig først i Spejderloungen på SEE 20:10 hvor hjemmeopgaverne var udstillet, og senere på forskningsgården Stensgaarden Agricultural Research Facility, hvor det heldigvis mislykkedes at vække Holger Danske.

Plakattekst fra DM i Spejder 2010

Spejderlounge

DM i Spejder udgjorde en del af Spejderloungen på landslejren SEE 20:10 med en stort anlagt udstilling af kunstværker om Europa udført af de patruljer, der havde kvalificeret sig til finalen. Hovedattraktionen var de otte Sovende Helte-malerier, som spejderne havde taget vare på under kvalifikationsturneringerne.

Vindere

Top tre i spejderkategorien blev:

  1. Nørd fra Sivested Gruppe, Djursland distrikt med 380,68
  2. Jungledyrene fra Nors Gruppe, Thy Distrikt med 365,66
  3. Puma fra Nr. Lyndelse Gruppe, Danehof distrikt med 362,07 point

Top tre i seniorkategorien blev:

  1. Svalerne fra Hørdum gruppe, Thy distrikt med 394,22 point
  2. Svigermors Drøm fra Levring Gruppe, Midtjyske Distrikt med 379,54 point
  3. Skovfolket fra Verninge Gruppe, Fionia Distrikt med 375,78 point

Køreplan

Arbejdsgruppen udarbejdede en køreplan for afholdelsen af DM i Spejder. Den kan fås ved henvendelse til KFUM-Spejderne i Danmark.

Yderligere læsning

Personlige værktøjer
Navnerum

Varianter
Handlinger
Navigation
Værktøjer