Aktiviteter

Fra SPJDRpedia
Skift til: Navigation, Søgning

I kraft af de grundlæggende spejderprincipper som Learning by doing og Patruljesystemet, er aktiviteter en af de vigtigtste dele af spejderarbejdet. Aktiviteter er en rigtig bred betegenelse, der dækker over alt fra syning af bålkapper, orienteringsløb, madlavning til hike og pionering.

Når aktiviteter nu spiller en så vigtig rolle i spejderlivet, bør de også have en markant plads på SPJDRpedia! Vi mangler endnu at finde en god form på aktiviteter. Indtil videre har vi artikler som:

Alle spejdere skal have mulighed for at dele deres aktiviteter... og blive inspireret af andres aktiviteter! Det er godt med artikler, der handler om en konkret aktivitet, som nogen har udført. Men der bør samtidig være artikler, der dækker de mere generelle aktivitetsformer.

Tag Hængekøjetræ som eksempel. Der bør være en beskrivelse af et hængekøjetræ i toppen af artiklen, og plads til flere eksempeler på hængekøjetræer. En anden artikel om "Overnatning i højden", kunne så beskrive den mere generelle aktivitet, med de gode eksempler og så linke ned til "Hængekøjetræ", "Hævet telt", "Overnatning i trætoppe", osv. alt efter hvilke aktiviteter, der bliver lagt ind. Kim (diskussion) 20. maj 2013, 21:56 (CEST)

Korpspolitisk

KFUM-Spejderne i Danmark

KFUM-Spejderne havde i forbindelse med Landsmødet 2012 sat "Attraktive Aktiviteter", som et af tre indsatsområder.

Personlige værktøjer
Navnerum

Varianter
Handlinger
Navigation
Værktøjer