Bruger:Blodahl

Fra SPJDRpedia
Skift til: Navigation, Søgning
brian@oz2brn.dk
Don't judge a hero by the size of his cape
 
— ukendt spejder

Nathejk, Alligatorløb, Mølleå-sejladsen, SL 2017, Roland 1 og godt 28 års spejderarbejde bag mig ... Teknik (alt andet end software), logistik, ledelse, planlægning, søspejder, Jota, Radiospejd.

Recognoscering, morse, Amatørradio (har A-licens), har siddet i KSK, INTU, DSF, været National JOTA Organiser for Danmark i et par år, bæverleder, juniorleder, klanleder, Roland 1 instruktør mm. Gennemførte Gilwell, men blev aldrig færdig med projektet...

Indehaver af 100 km vandreskjold og uofficielt 4x50km ditto, har engang transporteret en komplet Ellehammer flyvemaskine fra Kbh til Houens Odde (DM i Spejd), og trukket en telegraflinie tværs over Odden (DMS). Kan morse samtidig med at jeg taler i telefon, men kun til ca. 40 tegn i minuttet. Har navigeret 100 km igennem Sverige på hukommelsen og bygget en illegal, russisk radiostation i en skov i Sverige, sammen med en full-size 6-tons ubåd i jern på Alligatorløbet post 6.

Det er svært at opsummere 28 års spejderarbejde i få ord ... det er nok mere en følelse og en stemning - og en glæde ved spejderarbejdet som jeg har fået igen ved at lave Roland1, DMS og meget andet sammen med Klan Picnic og en masse andre, rare mennesker. Tak fordi i er som i er :)

Todo

Falkene, Bøflerne, JOTA, Nathejk, Mølleå-sejladsen

Personlige værktøjer

Varianter
Handlinger
Navigation
Værktøjer