Udstyrsbutikker

Fra SPJDRpedia
(Omdirigeret fra Butikker)
Skift til: Navigation, Søgning

Som en del af at være aktiv spejder hører typisk et behov for en mængde udstyr. Nogen spejdere går efter at klare sig med så lidt og simpelt udstyr som muligt, hvorimod hvor andre er deciderede grejnørder der altid skal have den nyest, letteste, flotteste og smarteste grej og tøj.

Udstyr kan tit enten købes brugt, fra ny eller laves selv.

Her er en oversigt over nogen af de mange danske og udlandske forhandlere af udstyr.

Indholdsfortegnelse

Danske forhandlere

Cykelpartner

Cykelpartner Cykelpartner er nok mest kendt for deres udvalg inden for cykling og løb. Webshoppen har dog lanceret en Outdoor sektion, med alt i outdoor og fritidsliv.

Se mere: cykelpartner.dk

Friluftsland

Friluftsbutikken Friluftsland består af ni butikker (repræsenteret i København, Lyngby, Aarhus, Roskilde, Aalborg, Odense, Kolding og Stockholm) og en stor internetbutik. Friluftsland har et af de bredeste udvalg af friluftsartikler og har nu i over 30 år forsynet danskere med udstyr og tøj.

Se mere: friluftsland.dk

Eventyrsport

Butikkerne Eventyrsport og Toursport har nu slået sammen og går alle under navnet Eventyrsport. Eventyrsport har butikker i Aarhus, København, Aalborg og Hillerød. Eventyrsport har også en stor internetbutik.

Se mere: eventyrsport.dk

Friluftslageret

Friluftslageret er baseret på Fyn og er måske mest kendt for sin store og velassorterede internetbutik med ofte konkurrencedygtige priser.

Se mere: friluftslageret.dk

Fjeld og Fritid

Fjeld og Fritid har kun butikker i København, men har dog også en internatbutik.

Se mere: fjeldogfritid.dk

Spejder Sport

Spejder Sport er en af landets ældste friluftsbutikker og blev etableret i 1945 af en flok spejdere. Spejder Sport er ejet af Det Danske Spejderkorps og har 19 butikker landet over. Spejder Sport sælger ud over en masse generelt friluftsudstyr bl.a. DDSs uniformer og øvrige korpsspecifikke produkter.

Se mere: spejdersport.dk

55 Nord

55 Nord er en udstyrsbutik ejet af FDF og KFUM-Spejderne i fællesskab. Butikken sælger ud over FDF- og KFUM-Spejder-specifikt udstyr også andet friluftsudstyr. Butikken er dog ikke i sortiment og størrelse meget mindre end fx. Spejder Sport.

Se mere: 55nord.dk

Internationale forhandlere

Globetrotter

Globetrotter er en tysk gigant indenfor friluftsudstyr og -beklædning. Ud over at have nogle enorme og velurdustede butikker i Tyskland har de også en internetbutik med et meget stort sortiment.

Se mere: globetrotter.de/

Amazon

Amazon sælger næsten alt imellem himmel og jord, deriblandt også en række friluftsartikler.

Se mere: amazon.co.uk, amazon.de og amazon.com

Personlige værktøjer
Navnerum

Varianter
Handlinger
Navigation
Værktøjer